Martha`s Vineyard

Heisann. Da ble det plutselig stille fra meg igjen, og det av den enkle grunn at jeg dro på en liten ferie inni ferien min. Jeg dro til Martha`s Vineyard på forrige lørdag. Dette er en ferieøy sør for Boston som blant annet flere presidenter som Obama har feriert på gjennom tidene. Jeg har vært der et par ganger før, 2004 & 2013, for familien min kjenner noen som har hus der. Jeg dro ned dit med bestemoren min og hennes søster for å besøke en av min bestemors gode venner. Det var noen veldig fine og rolige dager med mye latter. Vi fikk sett omtrent hele øyen og jeg tok en del bilder også.

Vi kom tilbake igjen til Vermont sent på tirsdag kveld forrige uke etter at vi brukte hele dagen på å kjøre opp. Det tar egentlig ikke så lang tid som vi brukte, men vi dro innom der en av våre forfedre Thomas Burgess gikk i havn med båten Mayflower i 1620, og museumet til en kjent amerikansk barneforfatter Thornton Burgess som vi også er i slekt med, hehe. Alt i alt var det en grei langhelg på Martha`s Vineyard, og jeg gleder meg til neste gang.

 

- Anniken

 

#psykiskhelse #psykisksyk #personlig #sommerferie #MarthasVineyard #Massachusetts #USA

6 kommentarer

James Madison

01.08.2017 kl.12:35

Fy fader, ser ut som en knall ferie :D

Anniken

02.08.2017 kl.06:00

James Madison: Har vært ganske grei så langt, ja :)

Sarah Nazeem

01.08.2017 kl.17:33

Hyggelig å høre fra deg igjen! Og veldig morsomt å se bilder fra steder jeg ikke visste at fantes. Og, nok en gang, veldig gode bilder!

klem

Anniken

02.08.2017 kl.06:00

Sarah Nazeem: Tusen takk for det :):)

Frida

02.08.2017 kl.09:14

Det høres ut som en veldig fin ferie inne i ferien! :D Må ha vært litt spennende å kunne besøke steder der forfedre veldig langt tilbake har oppholdt seg. Her om dagen kom det to amerikanere innom der jeg jobber. De var fra San Francisco, og ferierte nå i Norge for å besøke gården familien kom fra før de emigrerte til Amerika. Det var skikkelig kult å høre ^_^

God ferie videre! <3

Anniken

06.08.2017 kl.06:13

Frida: Kult! Og takk! <3

Skriv en ny kommentar

, Bergen

På denne bloggen vil jeg dele mine ærlige erfaringer om livets utfordringer. Jeg sliter blant annet med angst og depresjon, spiseforstyrrelser, stemmehøring, selvskading og kronisk suicidalitet. Jeg fikk også nylig diagnosen Asperger syndrom. Her vil jeg derfor dele mine indre tanker og følelser. Dette er mitt forsøk på å finne en mening med livet mitt, så gjerne følg meg videre og finn det ut med meg :) Følg meg også gjerne på Instagram @annikenkanikke :)

hits