4th of July & Balloon Festival

Her er da resten av bildene fra den første uken i Vermont. På kvelden 3. juli, som er dagen før USA`s nasjonaldag, så dro vi til Downtown Burlington og så på det årlige fyrverkerishowet nede ved innsjøen. Jeg så det også for fire år siden, og det var minst like imponerende denne gangen som det var da. Og så må det jo sies at kommunen hadde brukt rundt $40.000 på fyrverkeriene. Før fyrverkeriene, så var det også en flyakrobat, eller hva man skal kalle det, som hadde et show over vannet. Jeg fikk tatt en del kule bilder av det, og fikk også testet ut hvordan man best mulig tar bilder av fyrverkeri siden dette showet varte i over 20 minutter. På dagen 4. juli hadde vi grillfest hjemme hos oss med litt familie. Der fikk jeg blant annet møte det nye ste-søskenbarnet mitt (haha, litt teit å kalle han det,) som akkurat hadde rukket å bli en måned gammel. Og han var dritsøt!

Senere i uken sto vi opp før kl. 5 en morgen for å dra til Stowe. Der var det nemlig en luftballong-festival, og ballongene skulle ta av ved daggry. Det var utrolig kult å se på, for det var vel 12 ballonger eller noe sånt som tok av. Jeg fikk tatt en god del bilder der også. Alt i alt var det en travel, men rolig uke og jeg fikk brukt kameraet mitt ved flere anledninger.

Den uken som har passert nå har vært mye roligere. Bestemoren min og ste-bestefaren min (igjen, liker ikke å bruke det ordet, men er ryddigere her på bloggen hvis jeg gjør,) de dro til Canada på camping i en uke og jeg har derfor passet huset for dem. Det har med andre ord vært ganske stille her. Ene søsteren til bestemoren min bor også egentlig her i sommer, men hun passer også et hus, så jeg har ikke sett så mye til henne de siste dagene. Selv om jeg har tilbrakt mye av den siste uken inne med gardinene trukket for, så har jeg likevel fått tatt noen bilder som jeg skal prøve å få delt i løpet av uken. Snakkes :)

 

- Anniken

 

#psykiskhelse #psykisksyk #personlig #sommerferie #Vermont #USA

2 kommentarer

Frida

20.07.2017 kl.21:33

Spektakulære bilder! Synes du har et virkelig godt øye for komposisjon i bildene dine, blir så glad v å se på disse jeg.

Anniken

21.07.2017 kl.07:12

Frida: Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! :D Jeg liker veldig godt å ta bilder, så er kjekt å høre at noen liker de :)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

På denne bloggen vil jeg dele mine ærlige erfaringer om livets utfordringer. Jeg sliter blant annet med angst og depresjon, spiseforstyrrelser, stemmehøring, selvskading og kronisk suicidalitet. Jeg fikk også nylig diagnosen Asperger syndrom. Her vil jeg derfor dele mine indre tanker og følelser. Dette er mitt forsøk på å finne en mening med livet mitt, så gjerne følg meg videre og finn det ut med meg :) Følg meg også gjerne på Instagram @annikenkanikke :)

hits