Fraværende

Heisann! Jeg må nok en gang beklage mitt fravær fra bloggen. De pausene og mellomrommene mellom hvert blogginnlegg har ikke vært intensjonelle. Jeg har bare ikke hatt det så greit de siste ukene, og da har egentlig det meste falt ut. Jeg har ikke vært på skolen på flere uker, og jeg har heller ikke klart å gjøre ferdig de avsluttende oppgavene i flere fag for å få opp standpunktkarakteren. Jeg stryker heldigvis ikke i noen fag, men det er frustrerende å vite at jeg ikke har gjort mitt beste. Men jeg har muntlig eksamen neste uke, så jeg sparer på alt av krefter til det.

Det er mye som plager meg for tiden, og på listen over ting som plager meg fortjener økonomi hvertfall 5 plasser. Det er fortsatt en stor stressfaktor, men NAV skal egentlig være ferdige å behandle AAP-søknaden på mandag, så jeg er veldig spent på hva jeg får til svar. Jeg føler egentlig ikke for å skrive mer om dette temaet akkurat nå, men jeg vil bare si det at den usikkerheten jeg føler på i forhold til min økonomi er en stor faktor i at ting er som de er for tiden.

De siste årene har jeg aktivt brukt skriving som terapi. Og jeg trives med å bruke bloggen som en plattform for å sette ord på og sortere tankene mine når de er veldig kaotiske. Jeg setter også pris på responsen jeg får på det jeg deler. Jeg har derfor ikke tenkt å slutte å blogge i nærmeste fremtid. Men det har seg også slik at akkurat nå sliter jeg veldig med konsentrasjonen, og det gjør at det er vanskelig for meg å gjøre de tingene jeg faktisk trives med. Som å blogge. Men jeg håper virkelig at bekymringsnivået mitt kommer til å synke i løpet av den neste uken, og at jeg da kan klare å komme inn i en jevnere rytme med det med både bloggingen og ellers med hverdagslige rutiner.

Så er det heller ikke mer enn litt over en uke til jeg drar til USA, og dette tror jeg kommer til å være veldig bra for meg. Bare det å få litt avstand fra alt som bekymrer meg her i Norge. Denne turen holder meg gående om dagene. Jeg har vært nær ved å gi opp så mange ganger de siste tre ukene, men hver gang så prøver jeg å holde fast på denne turen og jeg bruker den som motivasjon til å holde ut. Jeg gleder meg også veldig til å dele mine opplevelser gjennom sommeren her på bloggen. Da lover jeg at jeg skal være flinkere til å oppdatere, og så får jeg bare ta ting som de kommer med bloggingen i mellomtiden.

Dere hører nok fra meg igjen veldig snart!

 

- Anniken

 

#psykiskhelse #psykisksyk #personlig #bakfasaden #økonomi #selvmord #USA #NewYork #Vermont

4 kommentarer

Sarah Nazeem

16.06.2017 kl.13:27

<3

USA blir garantert kjempespennende! Drømmer meg bort dit jeg også nå ;)

Anniken

18.06.2017 kl.01:46

Sarah Nazeem: <3 <3

James Madison

16.06.2017 kl.16:36

Håper du får en fin ferie i USA!

Anniken

18.06.2017 kl.01:46

James Madison: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

På denne bloggen vil jeg dele mine ærlige erfaringer om livets utfordringer. Jeg sliter blant annet med angst og depresjon, spiseforstyrrelser, stemmehøring, selvskading og kronisk suicidalitet. Jeg fikk også nylig diagnosen Asperger syndrom. Her vil jeg derfor dele mine indre tanker og følelser. Dette er mitt forsøk på å finne en mening med livet mitt, så gjerne følg meg videre og finn det ut med meg :) Følg meg også gjerne på Instagram @annikenkanikke :)

hits